Ενημερωτική Εκδήλωση στο Κέντρο Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία (ΚΕ.ΠΕ.Α.) του Μητροπολιτικού Πάρκου Αντώνης Τρίτσης

Ενεργειακή Αναβάθμιση Κατοικιών
Ενεργειακή Αναβάθμιση Κατοικιών

Ενημερωτική Εκδήλωση στο Κέντρο Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία (ΚΕ.ΠΕ.Α.) του Μητροπολιτικού Πάρκου Αντώνης Τρίτσης

Εκδήλωση Πάρκο Τρίτη Reverter
Νέα Δράση
Ενέργεια
Εκδηλώσεις

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού σε συνεργασία με την Ένωση Καταναλωτών-Η Ποιότητα Ζωής (Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ.) και το Κέντρο Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία (Κ.Ε.ΠΕ.Α.) Μητροπολιτικού Πάρκου “Αντώνης Τρίτσης” της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α’βάθμιας και Β’βάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής διοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα, με θέμα:

"Τα οφέλη από την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων"

το Σάββατο 20 Απριλίου 2024 και ώρα 10:00πμ-13:00μμ στην αίθουσα του Κ.Ε.ΠΕ.Α. Μητροπολιτικού Πάρκου Αντώνη Τρίτση (ταχ. δνση: Σπύρου Μουστακλή 23, 13122, Ίλιον).

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν:

  • Δημήτριος Δαμίγος, Συντονιστής έργου REVERTER, Καθηγητής Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Ε.Μ.Π.)
  • Βίκυ Τζέγκα, Νομική Σύμβουλος της Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ.
  • Γεώργιος Σκυλογιάννης, Εξωτερικός Συνεργάτης Δήμου ΑΑΚ, Διαχειριστής του προγράμματος «GR-Energy» του Χρηματοδοτικού Μηχανισμού Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΧΜ ΕΟΧ) 2014-2021.

Η ημερίδα απευθύνεται σε όλους τους Δ/ντες Σχολείων Α' Βάθμιας και Β' Βάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Αττικής. Επισημαίνεται, ότι σε περίπτωση αυξημένου ενδιαφέροντος για την παρακολούθηση της ημερίδας, προτεραιότητα θα δοθεί στους  Δ/ντες Σχολείων Α' Βάθμιας και Β' Βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού της Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ. και του Κ.Ε.ΠΕ.Α. Μητροπολιτικού Πάρκου “Αντώνης Τρίτσης” της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α’ βάθμιας και Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα "REVERTER” το οποίο χρηματοδοτείται από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα LIFE (αρ. σύμβασης 101076277) και έχει ως στόχο τη μείωση του ενεργειακού κόστους και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των Ευρωπαίων πολιτών μέσω της ενεργειακής αναβάθμισης των κατοικιών τους.

Επίσης, η εκδήλωση αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο συμμετοχής του Δήμου  Αγίων Αναργύρων-Καματερού στο πρόγραμμα «GR-Energy» του Χρηματοδοτικού Μηχανισμού Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΧΜ ΕΟΧ) 2014-2021, με το έργο “Έργα Α.Π.Ε. και Ενεργειακή Αναβάθμιση σε δημοτικά κτίρια της Δ.Κ. Αγ. Αναργύρων” το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Κ.Α.Π.Ε.).

Χρειάζεστε βοήθεια με κάποιο θέμα σας;

Είναι μία Πιστοποιημένη Ένωση Καταναλωτών που έχει ως στόχο την προστασία των δικαιωμάτων των καταναλωτών και την βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους.

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες μας. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

Έχετε τη δυνατότητα απεγγραφής από τα newsletters μας ανά πάσα στιγμή

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Στουρνάρη 17, Αθήνα 10683

2103304444

info@ekpizo.gr

www.ekpizo.gr

Δευ - Παρ: 10:00 πμ - 3:00 μμ
Σάβ - Κυρ: Κλειστά