Από 01/04 οι συνδρομητικές εγγραφές σας θα ταξιδεύουν μαζί σας

Ενεργειακή Αναβάθμιση Κατοικιών
Ενεργειακή Αναβάθμιση Κατοικιών

Από 01/04 οι συνδρομητικές εγγραφές σας θα ταξιδεύουν μαζί σας

Από 01/04 οι συνδρομητικές εγγραφές σας θα ταξιδεύουν μαζί σας
Προϊόντα/Υπηρεσίες

Δεν είναι πρωταπριλιάτικο ψέμα!

Από την 1η Απριλίου, οι συνδρομητικές εγγραφές σας θα ταξιδεύουν μαζί σας.

Από την 1η Απριλίου, θα μπορούμε όλοι οι Ευρωπαίοι καταναλωτές χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες ίντερνετ που έχουμε αγοράσει νόμιμα στη χώρα μας για ταινίες, αθλητικά, μουσική, παιχνίδια, e-books σε οποιαδήποτε χώρα της ΕΕ. Μέχρι σήμερα, συχνά δεν επιτρεπόταν η χρήση αυτών των εγγραφών όταν ο χρήστης ταξίδευε σε μια άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

Ωστόσο, αυτοί οι νέοι κανόνες θα ωφελήσουν μόνο όσους ταξιδεύουν, οι οποίοι θα έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες μετάδοσης βίντεο συνεχούς ροής που αποκτήθηκαν στη χώρα καταγωγής τους. Η ΕΕ δεν έχει ακόμη βρει μια λύση για όσους θέλουμε να παρακολουθήσουμε ταινίες, αθλητικά γεγονότα και σειρές στην χώρα μας, σε απευθείας σύνδεση από έναν ξένο πάροχο.

Όσοι από μας ταξιδέψουν στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα, θα μπορούμε πλέον να παρακολουθούμε την αγαπημένη μας σειρά στο Netflix ή Amazon Prime ή τον επόμενο αγώνα Champions League σε απευθείας σύνδεση.

Στο παρελθόν, λόγω των παρωχημένων κανόνων περί πνευματικής ιδιοκτησίας, οι πληρωμένες αυτές υπηρεσίες ήταν συχνά άχρηστες, όταν κάποιος διέσχιζε τα σύνορα.

Αυτές είναι σημαντικές αλλαγές και αποτελούν ένα ακόμα βήμα προς την ολοκλήρωση της Ενιαίας Ψηφιακής Αγοράς. Αλλά θα πρέπει να γίνουν και άλλα βήματα από πλευράς της ΕΕ, ώστε να μπορούμε όλοι οι πολίτες της, να παρακολουθούμε από την χώρα μας σε απευθείας σύνδεση, ταινίες, σειρές και αθλητικά γεγονότα από έναν ξένο ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό.

Χρειάζεστε βοήθεια με κάποιο θέμα σας;

Είναι μία Πιστοποιημένη Ένωση Καταναλωτών που έχει ως στόχο την προστασία των δικαιωμάτων των καταναλωτών και την βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους.

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες μας. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

Έχετε τη δυνατότητα απεγγραφής από τα newsletters μας ανά πάσα στιγμή

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Στουρνάρη 17, Αθήνα 10683

2103304444

info@ekpizo.gr

www.ekpizo.gr

Δευ - Παρ: 10:00 πμ - 3:00 μμ
Σάβ - Κυρ: Κλειστά