Η ΕΚΠΟΙΖΩ κοντά στους νεφροπαθείς, συνάντηση με τον σύλλογο της Πάτρας

Ενεργειακή Αναβάθμιση Κατοικιών
Ενεργειακή Αναβάθμιση Κατοικιών

Η ΕΚΠΟΙΖΩ κοντά στους νεφροπαθείς, συνάντηση με τον σύλλογο της Πάτρας

Η ΕΚΠΟΙΖΩ κοντά στους νεφροπαθείς, συνάντηση με τον σύλλογο της Πάτρας
Υγεία

Συνάντηση με εκπροσώπους του Συλλόγου Νεφροπαθών Πάτρας (ΣΥ.ΝΕ.Π.) είχε η ΕΚΠΟΙΖΩ την Τρίτη 8/4, στα πλαίσια του ενδιαφέροντός της για τα δικαιώματα των ασθενών σε εθνικό αλλά και πανευρωπαικό επίπεδο με την συμμετοχή της στην διεύθυνση Health του Ευρωπαικού Γραφείου των Ενώσεων Καταναλωτών, το BEUC.

Στην πολύ ουσιαστική αυτή συνάντηση δόθηκε η ευκαιρία να γίνει ευρεία ενημέρωση από τους εκπροσώπους του Δ.Σ. του ΣΥ.ΝΕ.Π., για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νεφροπαθείς, τις ειδικές συνθήκες που απαιτούνται για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας της αιμοκάθαρσης που υποβάλλονται (συνθήκες στις μονάδες αιμοκάθαρσης), τις ανησυχίες τους για την ποιότητα των υλικών που χρειάζονται στην αιμοκάθαρση και ειδικότερα των φίλτρων αλλά και την χρόνια αναμονή των νεφροπαθών για τα μοσχεύματα, που θα έδιναν ένα τέλος στην ταλαιπωρία τους.

Η ΕΚΠΟΙΖΩ είναι κοντά στους νεφροπαθείς παρακολουθώντας τις αγωνίες και τις ιδιαίτερες ανάγκες τους, γι αυτό δόθηκε αμοιβαία υπόσχεση πως η συνεργασία για τις λύσεις που χρειάζονται θα είναι στενή και διαρκής με τον σύλλογο της Πάτρας – μιας πόλης με 350 νεφροπαθείς που αυξάνονται – αλλά και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Νεφροπαθών.

Χρειάζεστε βοήθεια με κάποιο θέμα σας;

Είναι μία Πιστοποιημένη Ένωση Καταναλωτών που έχει ως στόχο την προστασία των δικαιωμάτων των καταναλωτών και την βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους.

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες μας. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

Έχετε τη δυνατότητα απεγγραφής από τα newsletters μας ανά πάσα στιγμή

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Στουρνάρη 17, Αθήνα 10683

2103304444

info@ekpizo.gr

www.ekpizo.gr

Δευ - Παρ: 10:00 πμ - 3:00 μμ
Σάβ - Κυρ: Κλειστά