Τι ξέρετε για τον βασιλικό πολτό;

Ενεργειακή Αναβάθμιση Κατοικιών
Ενεργειακή Αναβάθμιση Κατοικιών

Τι ξέρετε για τον βασιλικό πολτό;

Τι ξέρετε για τον βασιλικό πολτό;
Διατροφή

Θέλετε να μάθετε από πού μας έρχεται ο βασιλικός πολτός;

Εμείς οι καταναλωτές, ανεξάρτητα από την χώρα που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε και ζούμε, θέλουμε να ξέρουμε που παράγονται τα τρόφιμα μας, όπως δείχνουν πολλές έρευνες. Και όχι μόνο αυτό… η συντριπτική πλειοψηφία προτιμά τα τρόφιμα της χώρας του και μάλιστα αυτά της ιδιαίτερης πατρίδας τους.

Όμως δεν μπορούμε πάντα να το γνωρίζουμε αυτό, αφού η αναγραφή της χώρας προέλευσης δεν είναι υποχρεωτική για όλα τα τρόφιμα. Ούτε για τον βασιλικό πολτό βεβαίως που δεν είναι τρόφιμο ευρείας κατανάλωσης, παρά τις πολλές ευεργετικές επιδράσεις στον οργανισμό μας.

Αυτό τον καιρό, συζητείται το θέμα σε ευρωπαϊκό επίπεδο, αν θα πρέπει δηλαδή να αναφέρεται η χώρα προέλευσής του. Οι μελισσοκόμοι απάντησαν καταφατικά, αλλά χρειάζεται και η γνώμη των καταναλωτών.

Αν θέλετε λοιπόν να γνωρίζετε αν ο βασιλικός πολτός προέρχεται από την Ελλάδα ή από άλλη και ποια ακριβώς χώρα, απαντήστε στο ερωτηματολόγιο. Θα σας πάρει μόλις ένα λεπτό. Και όσοι μπορείτε, προτείνετε στους συγγενείς και φίλους να κάνουν το ίδιο.

Άλλωστε, ίσως αυτό να είναι ένα βήμα για την υποχρεωτική αναγραφή της χώρας προέλευσης και σε άλλα προϊόντα τα οποία καταναλώνουμε καθημερινά.

Πατήστε εδώ για να απαντήσετε στο ερωτηματολόγιο

Χρειάζεστε βοήθεια με κάποιο θέμα σας;

Είναι μία Πιστοποιημένη Ένωση Καταναλωτών που έχει ως στόχο την προστασία των δικαιωμάτων των καταναλωτών και την βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους.

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες μας. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

Έχετε τη δυνατότητα απεγγραφής από τα newsletters μας ανά πάσα στιγμή

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Στουρνάρη 17, Αθήνα 10683

2103304444

info@ekpizo.gr

www.ekpizo.gr

Δευ - Παρ: 10:00 πμ - 3:00 μμ
Σάβ - Κυρ: Κλειστά