Πάτρα: Συνάντηση με τους μαθητές της Ε' τάξης του 40ου δημοτικού σχολείου

Ενεργειακή Αναβάθμιση Κατοικιών
Ενεργειακή Αναβάθμιση Κατοικιών

Πάτρα: Συνάντηση με τους μαθητές της Ε' τάξης του 40ου δημοτικού σχολείου

Πάτρα: Συνάντηση με τους μαθητές της Ε' τάξης του 40ου δημοτικού σχολείου
Εκδηλώσεις

Συνάντηση-συζήτηση με τους μαθητές της Ε' τάξης του 40ου δημοτικού σχολείου είχε η ΕΚΠΟΙΖΩ την Τρίτη 11 Ιουνίου 2013. Τα θέματά της ήταν το κινητό τηλέφωνο στη ζωή των μαθητών, η σωστή διατροφή τους και η επιλογή των παιδικών ενδυμάτων. Στην συνάντηση, που έγινε με πρωτοβουλία του σχολείου στα πλαίσια του μαθήματος της καταναλωτικής αγωγής των παιδιών, συζητήθηκαν αναλυτικά όλα όσα πρέπει και δεν πρέπει να κάνουν οι νεαροί καταναλωτές για την προστασία της υγείας και του προυπολογισμού τους.

Για μια ακόμα φορά διαπιστώθηκε πόσο ανάγκη έχουν τα παιδιά τέτοιες συζητήσεις, πόσα πράγματα πρέπει να συνειδητοποιήσουν για να αποκρούσουν τις διαφημίσεις για παιδιά, τα πρότυπα που προσπαθούν να τους περάσουν τα οργανωμένα συμφέροντα αλλά και τις δράσεις που πρέπει πρακτικά να αναλάβουν στην καθημερινή τους ζωή για να αναπτυχθούν σωστά, ψυχικά και σωματικά. Ευχόμαστε οι επαφές αυτές να συνεχιστούν και να διευρυνθούν με στόχο να προκύπτουν συνεχώς νέες εημερωμένες γενιές υπεύθυνων καταναλωτών με συνείδηση και αντιστάσεις στα καθιερωμένα πρότυπα.

Χρειάζεστε βοήθεια με κάποιο θέμα σας;

Είναι μία Πιστοποιημένη Ένωση Καταναλωτών που έχει ως στόχο την προστασία των δικαιωμάτων των καταναλωτών και την βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους.

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες μας. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

Έχετε τη δυνατότητα απεγγραφής από τα newsletters μας ανά πάσα στιγμή

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Στουρνάρη 17, Αθήνα 10683

2103304444

info@ekpizo.gr

www.ekpizo.gr

Δευ - Παρ: 10:00 πμ - 3:00 μμ
Σάβ - Κυρ: Κλειστά