Έρευνα για την νέα ενεργειακή ετικέτα

Ενεργειακή Αναβάθμιση Κατοικιών
Ενεργειακή Αναβάθμιση Κατοικιών

Έρευνα για την νέα ενεργειακή ετικέτα

Έρευνα για την νέα ενεργειακή ετικέτα
Νέα Δράση
Ενέργεια

Όπως θα έχετε δει, η ενεργειακή ετικέτα για πολλές οικιακές ηλεκτρικές συσκευές έχει αλλάξει. Συγκεκριμένα, από 1η Μαρτίου 2021 έχει αλλάξει για τα ψυγεία, τα πλυντήρια πιάτων και ρούχων, τα πλυντήρια-στεγνωτήρια και τις τηλεοράσεις. Επιπλέον, από 1η Σεπτέμβριου 2021 άλλαξε και για τους λαμπτήρες.

Έτσι, θελήσαμε να κάνουμε μία έρευνα για την νέα ενεργειακή ετικέτα. Συμπληρώνοντας, λοιπόν, το σύντομο ερωτηματολόγιο που ακολουθεί, θα θέλαμε να δούμε τα αποτελέσματα που έχει φέρει στις προτιμήσεις μας η αλλαγή της ενεργειακής ετικέτας στις ηλεκτρικές οικιακές συσκευές και σε τι βαθμό είναι πιο κατανοητές οι πληροφορίες που μας παρέχει για κάθε προϊόν. Για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν σε αυτήν την έρευνα μπορούν να βρουν το ερωτηματολόγιο εδώ.

 Το έργο BELT έλαβε χρηματοδότηση από το πρόγραμμα έρευνας και καινοτομίας «Ορίζοντας 2020» της Ευρωπαϊκής Ένωσης βάσει της συμφωνίας επιχορήγησης αριθ. 847043. Η αποκλειστική ευθύνη για αυτό το περιεχόμενο βαρύνει τους συγγραφείς. Δεν αντικατοπτρίζει απαραίτητα την γνώμη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ούτε το EASME, ούτε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ευθύνονται για οποιαδήποτε χρήση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτήν.

Χρειάζεστε βοήθεια με κάποιο θέμα σας;

Είναι μία Πιστοποιημένη Ένωση Καταναλωτών που έχει ως στόχο την προστασία των δικαιωμάτων των καταναλωτών και την βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους.

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες μας. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

Έχετε τη δυνατότητα απεγγραφής από τα newsletters μας ανά πάσα στιγμή

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Στουρνάρη 17, Αθήνα 10683

2103304444

info@ekpizo.gr

www.ekpizo.gr

Δευ - Παρ: 10:00 πμ - 3:00 μμ
Σάβ - Κυρ: Κλειστά