Βρες πόσο επιβαρύνεις το περιβάλλον και Δράσε!

Ενεργειακή Αναβάθμιση Κατοικιών
Ενεργειακή Αναβάθμιση Κατοικιών

Βρες πόσο επιβαρύνεις το περιβάλλον και Δράσε!

Βρες πόσο επιβαρύνεις το περιβάλλον και Δράσε!
Νέα Δράση
Περιβάλλον
Εκδηλώσεις

Η διαδικτυακή εφαρμογή LifestyleTest είναι και επίσημα εδώ!

Σήμερα, η Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ. και το Ερευνητικό Κέντρο Αθηνά σας παρουσιάζουν την νέα, καινοτόμα διαδικτυακή εφαρμογή Lifestyle Test, ένα εργαλείο που ενημερώνει τους καταναλωτές πόσο διοξείδιο του άνθρακα παράγουν, και, ταυτόχρονα τους προτείνει τρόπους για να το μειώσουν, προστατεύοντας έτσι το περιβάλλον. 

Η κλιματική αλλαγή αποτελεί μια από τις πιο κρίσιμες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα σήμερα. Σε έναν κόσμο που αντιμετωπίζει την αύξηση της θερμοκρασίας, φυσικές καταστροφές και την εξάντληση των φυσικών πόρων, είναι κρίσιμο να αναλάβουμε δράση για το περιβάλλον και ξέρουμε, ότι υπάρχει τέτοια διάθεση. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν, να διευκολυνθούν τα άτομα  προς αυτήν την κατεύθυνση.

Για αυτό τον λόγο, δημιουργήσαμε το Lifestyle Test το οποίο προσφέρει την δυνατότητα στους χρήστες να μετρήσουν το ατομικό τους αποτύπωμα άνθρακα,  κάνοντας γρήγορα και εύκολα ένα τεστ. Στη συνέχεια, και αναλόγως του αποτελέσματος,  τους προτείνει δράσεις που μπορούν να συμβάλλουν στη μείωσή του. Έπειτα, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους προσωπικό πλάνο, επιλέγοντας κάποιες από τις προτεινόμενες δράσεις,  προωθώντας έναν πιο αειφόρο τρόπο ζωής.

Η διαδικτυακή εφαρμογή Lifestyle Test δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του κοινοτικού προγράμματος PS Lifestyle και είναι μέχρι στιγμής διαθέσιμη σε 8 διαφορετικές γλώσσες.

Περισσότερες πληροφορίες για την εφαρμογή μπορείτε να βρείτε εδώ.

Θες κι εσύ να βρεις το περιβαλλοντικό σου αποτύπωμα; Κάνε τώρα το τεστ!

Χρειάζεστε βοήθεια με κάποιο θέμα σας;

Είναι μία Πιστοποιημένη Ένωση Καταναλωτών που έχει ως στόχο την προστασία των δικαιωμάτων των καταναλωτών και την βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους.

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες μας. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

Έχετε τη δυνατότητα απεγγραφής από τα newsletters μας ανά πάσα στιγμή

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Στουρνάρη 17, Αθήνα 10683

2103304444

info@ekpizo.gr

www.ekpizo.gr

Δευ - Παρ: 10:00 πμ - 3:00 μμ
Σάβ - Κυρ: Κλειστά